VÆRDIFULDE REFERENCER

HKS-Consult har i mere end 20 år arbejdet med projektledelse, system engineering mv. i industrien.

VIRKSOMHEDS REFERENCER

HKS-Consult har arbejdet for mindre virksomheder til store virksomheder. I de store virksomheder er det yderst vigtigt, at man hurtigt kan skabe sig et netværk for at indhente den nødvendige viden og for at opbygge sit projekt team i virksomheden.

Eksempler på opgaver:

  • Det Færøske El-selskab. Opgave: Forberedelse og analyse af et projekt på ca. 650 Mill dKr. Herunder præsentering for bestyrelsen
  • Henning Larsens Tegnestue: Træning i interessentanalyser
  • Siemens Wind Power: Implementering af en produkt upgrade på tværs af mølle platformene
  • Siemens Wind Power: Planlægning og eksekvering af et outsourcing projekt
  • Vattenfall: Technology & OPEX Screening of wind turbines
  • Vattenfall: Risk assessment of Offshore Windfarm project. Beløbsstørrelse i milliard dkr. klassen
  • Tysk kunde: Risk assessment of Offshore Windfarm project.
Forhør nærmere … Kontakt os …

Det Færøske El-selskab: Forberedelse af projekt opstart

Det Færøske El-selskab SEV skulle i gangsætte det hidtil største renoverings-projekt og på ca. 650 mill. DKr. Ledelsen havde brug for en ekstern vurdering af, hvordan projektet kunne startes op.

HKS-Consult bidrog med en større mindmap analyse med: Hvorfor, Hvad, Hvordan og Hvem blev analyseret. Efterfølgende valgte HKS-Consult at udføre en 3 dimensional interessent analyse, da projektet har mange interessenter, som er vigtigt for projektets succes. Dermed fik ledelsen et overblik over projektet.

Disse analyser blev efterfølgende præsenteret for bestyrelsen.

  Kontakt os …

Interim projektledelse i energibranchen

HKS-Consult arbejder blandt andet indenfor energi branchen, herunder vindmølle branchen med mindre til større projekter.

HKS-Consult arbejder som interim projektleder i fx offshore projekter med New Product Implementation, produkt opgradueringer, outsoutcing og ny udvikling.

Opgaverne er typiske: Projekt scoping, risikoanalyser, budgettering, stakeholder management og kommunikation. Herunder praktisk gennemførsel af projekterne i en travl hverdag, hvor der er mange konkurrerende projekter i projekt porteføljen.

  Kontakt os …